Kahve falında düşmanda silah görmek

Kahve falında düşmanda silah görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Kahve falında düşmanda silah gördüyseniz:

  • Çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında düşmandan silah almak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, hatalı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana silah çekmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında silahlı düşman görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, doğru haber almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının silahını almak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına işaret eder.

Kahve falında silah düşman görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top