AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın elinde silah görmek

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinde silah gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı düşman görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanın silahını almak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, iyilik ve hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında silah ve düşman görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan silah almak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir