AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmandan silah almak

Kahve falında düşmandan silah almak

Kahve falında düşmandan silah almak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmandan silah almak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek elini attığı her işi yerine getireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın silahını almak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana silah atmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında silahla düşman öldürmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına alamet eder.

Kahve falında düşmandan silah almak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kız çocuğunun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana silah çekmek isyan edeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir