AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin boğazını sıkmak

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, itibarını geri kazanacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Finansal konularda planlama yapmanız gereken, belli ödemelerin veya yeni kazançların söz konusu olabileceği süreçtesiniz.

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazını sıkmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak sıhhat ve huzur bulacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını sıkmak elinin darlığa düşeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak rahat geçinerek yaşayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir