AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, özgüveninin artacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak kariyerinin yükseleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak imkânsızlıklarının biteceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boğaz sıkmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak yaşamını kolaylaştıracağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak işinde zarar edeceğine, yiyip içeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak para kazanmaya başlayacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yeni siparişler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir