AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana silah çekmek

Kahve falında düşmana silah çekmek

Kahve falında düşmana silah çekmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, hem de zengin biri olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulur.

Kahve falında düşmana silah çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Kahve falında düşmana silah çekmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının saçını çekmek şansının geri döneceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek fakirlerin güleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla düşman öldürmek saygınlığının da artacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı düşman görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmana silah atmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, maddi kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmana silah sıkmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir