AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla düşmanı öldürmek

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla düşman öldürmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalet eder.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında düşmanın silahını almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek ününü ülke dışına taşıyacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah ve düşman görmek alkış alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir