AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye yumruk atmak

Kahve falında anneye yumruk atmak

Kahve falında anneye yumruk atmak ayrılanların kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında anneye yumruk atmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında anneye yumruk atmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, özel hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Kahve falında adama yumruk atmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cama yumruk atmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında burnuna yumruk atmak lüks şekilde yaşayacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işarettir.

Kahve falında birine yumruk atmak bolluk ve bereket yakalayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında masaya yumruk atmak gözyaşına boğulacağına, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında buruna yumruk atmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir