AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına yumruk atmak

Kahve falında kadına yumruk atmak

Kahve falında kadına yumruk atmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulur.

Kahve falında kadına yumruk atmak gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında kadına yumruk atmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adama yumruk atmak kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak ortaklarla aranın bozulacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnuna yumruk atmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında buruna yumruk atmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında babaya yumruk atmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında düşmana yumruk atmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine yumruk atmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir