AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumruk atmak

Kahve falında yumruk atmak

Kahve falında yumruk atmak hediyeler ve elbiseler alınacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, fal sahibinin şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumruk atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Kahve falında kapıya yumruk atmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masaya yumruk atmak zenginliğe sahip olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında şeytana yumruk atmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında adama yumruk atmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine yumruk atmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara yumruk atmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında babaya yumruk atmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir