AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytana yumruk atmak

Kahve falında şeytana yumruk atmak

Kahve falında şeytana yumruk atmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarını gidereceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında şeytana yumruk atmak gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Kahve falında şeytana yumruk atmak maddi olanaklarının artacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında burnuna yumruk atmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara yumruk atmak kazancın günden güne artacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında anneye yumruk atmak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya yumruk atmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masaya yumruk atmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına işarettir.

Kahve falında adama yumruk atmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında cama yumruk atmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir