AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya yumruk atmak

Kahve falında aynaya yumruk atmak

Kahve falında aynaya yumruk atmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, aileden ayrı kalınacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında aynaya yumruk atmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytana yumruk atmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine yumruk atmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana yumruk atmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında buruna yumruk atmak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine yumruk atmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulur.

Kahve falında cama yumruk atmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adama yumruk atmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir