AnaSayfa / Genel / Kahve falında masaya yumruk atmak

Kahve falında masaya yumruk atmak

Kahve falında masaya yumruk atmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, meşakkate düşeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masaya yumruk atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında masaya yumruk atmak sonradan da çok üzüleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında aynaya yumruk atmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, canının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında burnuna yumruk atmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine yumruk atmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında yumruk atmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, insan sevindireceğine yorulur.

Kahve falında adama yumruk atmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana yumruk atmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında şeytana yumruk atmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir