AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya yumruk atmak

Kahve falında kapıya yumruk atmak

Kahve falında kapıya yumruk atmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, alım gücünün artmasına alamet eder.

Kahve falında kapıya yumruk atmak gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Kahve falında kapıya yumruk atmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, gitmediği yerlere gideceğine işarettir.

Kahve falında cama yumruk atmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında şeytana yumruk atmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, gelirinin de artmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumruk atmak yaşamına renk geleceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya yumruk atmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında burnuna yumruk atmak huzurunun eski haline döneceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kafasını rahatlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana yumruk atmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir