AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer tükürmek

Kahve falında ciğer tükürmek

Kahve falında ciğer tükürmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, yol alacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, zararlarını telafi edeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ciğer tükürmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında ciğer tükürmek başarılara yeni başarılar katılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciğerli pilav yemek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer kavurması görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş ciğer yemek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek bereketin geleceğine, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciğerli pilav görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalettir.

Kahve falında ciğer kusmak onların kıymetini bileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında et ve ciğer görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir