AnaSayfa / Genel / Kahve falında katran tükürmek

Kahve falında katran tükürmek

Kahve falında katran tükürmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, güçlükle elde edilecek başarı, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında katran tükürmek gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Kahve falında katran tükürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında katran kusmak hayatının iplerini eline alacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında katran içmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katrana batmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katran görmek sıkıntının günden güne artacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katran yemek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Kahve falında katrana bulanmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içip tükürmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir