AnaSayfa / Genel / Kahve falında yediğini tükürmek

Kahve falında yediğini tükürmek

Kahve falında yediğini tükürmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yediğini tükürmek gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Kahve falında yediğini tükürmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yediği yemeği tükürmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya tükürmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir insana tükürmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalettir.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalettir.

Kahve falında ağzından et tükürmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına yorulur.

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et tükürmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir