AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin içine tükürmek

Kahve falında yemeğin içine tükürmek

Kahve falında yemeğin içine tükürmek kafasının karışacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeğin içine tükürmek gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında yemeği tükürmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yediği yemeği tükürmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalettir.

Kahve falında yemeğin içine tükürmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeğe tükürmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kan tükürmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliye tükürmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir