AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ok atmak

Kahve falında birine ok atmak

Kahve falında birine ok atmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine ok atmak gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Kahve falında hedefe ok atmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birine ok atmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında oğluna tokat atmak fesada ve haksızlığa karışacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında yayla ok atmak huzursuz olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana ok atmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun hastalandığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin oğlunu görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dua okumaya çalışmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir