AnaSayfa / Genel / Kahve falında yayla ok atmak

Kahve falında yayla ok atmak

Kahve falında yayla ok atmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yayla ok atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi, tanınmanızı veya kabul görmenizi sağlayacak çok sayıda fikriniz olabilir.

Kahve falında yayla ok atmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yayla çorba görmek çok güzel adımlar atılacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yaylaya çıkmak nefsine yenileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında yayla çorbası pişirmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yayla evi görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında yayla görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yayla görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yaylaya çıktığını görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir