AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana kurşun sıkmak

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında birine kurşun sıkmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntı yükleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun sıkmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, zaaflarına kapılacağına işarettir.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir