AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa kurşun sıkmak

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak kendi işinin patronu olunacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kurşun sıkmak eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında kurşun sıkmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir