AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya kurşun sıkmak

Kahve falında havaya kurşun sıkmak

Kahve falında havaya kurşun sıkmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun sıkmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak çok daha iyi günler göreceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kurşun sıkmak karlı çıkacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir