AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun sıkmak

Kahve falında kurşun sıkmak

Kahve falında kurşun sıkmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, gücünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, zararların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun sıkmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kurşun sıkmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak çok büyük özgüven kazanacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak huzurunu yerine getireceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir