AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kurşun sıkmak

Kahve falında birine kurşun sıkmak

Kahve falında birine kurşun sıkmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rızkının çeşitleneceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun sıkmak alım gücünün artmasına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işarettir.

Kahve falında birine kurşun sıkmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir