AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kurşun sıkmak

Kahve falında birisine kurşun sıkmak

Kahve falında birisine kurşun sıkmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, tüm özlemini gidereceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak çocuklar gibi mutlu olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak hem ün sahibi olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kurşun sıkmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına inanılır.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kurşun sıkmak rakiplerini alt edeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir