AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kurşun sıkmak

Kahve falında kendine kurşun sıkmak

Kahve falında kendine kurşun sıkmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birine kurşun sıkmak idealist kimse olacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Kahve falında kurşun sıkmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak hastalanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir