AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya kurşun sıkmak

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, insanlardan takdir toplayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına inanılır.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak onlar sayesinde kalkınacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birine kurşun sıkmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak mutlu zamanlar geçireceğine, hayırlı bir eşe yorulur.

Kahve falında kurşun sıkmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir