AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yere tutunmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden tutunmak yaklaşan güzel günlere, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekte tutunmak konferans ve seminerlere katılacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında birini düşerken tutunmak işe giren herkesin kalkınacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir