AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürülü yorgan görmek

Kahve falında dürülü yorgan görmek

Kahve falında dürülü yorgan görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dürülü yorgan gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Kahve falında dürülü yorgan görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında dürülü yatak görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dürülü halı görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan istemek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yorgan dikmek işlerinin gerileyeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mitil yorgan görmek büyüleyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına yorgan vermek takdir edileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bebek yorganı dikmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir