AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yorgan dikmek

Kahve falında yeşil yorgan dikmek

Kahve falında yeşil yorgan dikmek ilim irfan öğreneceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, arzularına kavuşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yorgan dikmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Kahve falında yeşil yorgan dikmek kendisini işine veremeyeceğine, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan dikmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında bebek yorganı dikmek kem gözlere geleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan ağzı dikmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan dikmek kazancın her daim artacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan dikmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir