AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yorganı dikmek

Kahve falında bebek yorganı dikmek

Kahve falında bebek yorganı dikmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, mutluluğu yakalayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yorganı dikmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bebek yorganı dikmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına yorulur.

Kahve falında yorganı dikmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında mavi yorgan dikmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan dikmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, refaha erişileceğine işarettir.

Kahve falında yorgan ağzı dikmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir