AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına yorgan vermek

Kahve falında başkasına yorgan vermek

Kahve falında başkasına yorgan vermek refah içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına yorgan vermek gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında yorgan ağzı dikmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgana çiş yapmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine alamet eder.

Kahve falında hazır yorgan görmek doğruluğu bulacağına, günah ve suç işleyeceğine inanılır.

Kahve falında yorganı katlamak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe saten yorgan görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda yorgan görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, yalan söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan bükmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına alamet eder.

Kahve falında yorgana bürünmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir