AnaSayfa / Genel / Kahve falında mitil yorgan görmek

Kahve falında mitil yorgan görmek

Kahve falında mitil yorgan görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işarettir.

Kahve falında mitil yorgan gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Kahve falında mitil yorgan görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında mitil görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında yorganla gezmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan kılıfı görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sırıklı yorgan görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek şansının ve bahtının açılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında işlemeli yorgan görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirmizi yorgan görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir