AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan istemek

Kahve falında yorgan istemek

Kahve falında yorgan istemek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan istemek gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında yorgan istemek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında yorgan hediye etmek elindekileri de alıp götüreceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yünlü yorgan görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan kaybetmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yorgan katladığını görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yorgan görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan iğnesi görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir