AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürülü yatak görmek

Kahve falında dürülü yatak görmek

Kahve falında dürülü yatak görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, dileklerinin yerine geleceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dürülü yatak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Kahve falında dürülü yatak görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Kahve falında dürülü halı görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına alamet eder.

Kahve falında dürülü yorgan görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Kahve falında yatakta kıl görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yatakta uyumak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çok yatak görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta sarılmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yatak hazırlamak kafasını rahatlatacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir