AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürülü halı görmek

Kahve falında dürülü halı görmek

Kahve falında dürülü halı görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sağlık ve hayır getireceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında dürülü halı gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Kahve falında dürülü halı görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Kahve falında dürülü yatak görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dürülü yorgan görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işarettir.

Kahve falında halı düzeltmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında halı kilim sermek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bir çok halı görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin halılarını görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir