AnaSayfa / Genel / Kahve falında durmuş kol saati görmek

Kahve falında durmuş kol saati görmek

Kahve falında durmuş kol saati görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, moralinin düzeleceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durmuş kol saati gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında kol saatı almak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kol saat almak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kol saati almak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe kol saati görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kol saati kaybetmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol saati satın almak sorunların kalmayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kol saati görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlanta kol saati görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir