AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati kaybetmek

Kahve falında kol saati kaybetmek

Kahve falında kol saati kaybetmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kol saati kaybetmek gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kol saati kaybetmek yeni bir haneye sahip olacağına, bahtın açılacağına işaret eder.

Kahve falında kol saatini kaybetmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında saati kaybetmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saatini kaybetmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Kahve falında saat kaybetmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında eski kol saati görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kol saati kırmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın kol saati görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir