AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kol saati almak

Kahve falında birinden kol saati almak

Kahve falında birinden kol saati almak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, verimliliğinin de artacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kol saati almak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak feraha ereceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın saat takmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında saati kolundan çıkarmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, elindekini de bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kol saati görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kol saat vermek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hırsızlık yapacağına delalettir.

Kahve falında saati koluna takmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol saatı almak ferahlığa çıkacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir