AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saat almak

Kahve falında kol saat almak

Kahve falında kol saat almak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, muradına ereceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saat almak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kol saati çalmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında parlak kol saati takmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kolunda saat görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kol saat görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında pahalı kol saati görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kol saati görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında altın kol saat takmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatine bakmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, gözyaşlarının dineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir