AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saatı almak

Kahve falında kol saatı almak

Kahve falında kol saatı almak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, başarılarının azalacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatı almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Kahve falında bir sürü kol saati görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kol saati takmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati bulmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisini işine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kolunda saat görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, bir yere taşınmaya delalet eder.

Kahve falında kol saati istemek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kolunda saat görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında altın kol saat takmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kol saat vermek kendini yiyip bitireceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir