AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kol saati görmek

Kahve falında tahta kol saati görmek

Kahve falında tahta kol saati görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, küskünlüklerin oluşacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Kahve falında tahta kol saati gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Kahve falında tahta kol saati görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına delalettir.

Kahve falında tahta saat görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında altın kol saati görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah kol saat görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kolunda saat görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kol saati takmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında altın rengi kol saati görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir