AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta kol saati görmek

Kahve falında pırlanta kol saati görmek

Kahve falında pırlanta kol saati görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta kol saati gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Kahve falında pırlanta kol saati görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında pırlantalı saat görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında pırlanta saat görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında kolundan saat çıkarmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin kolunda saat görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kol saat görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati taktığını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında altın kol saati hediye almak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir