AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati satın almak

Kahve falında kol saati satın almak

Kahve falında kol saati satın almak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kol saati satın almak gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Kahve falında kol saat satın almak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kol saati satın almak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında çalar saat satın almak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat satın almak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar saati satın almak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saat satın aldığını görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında kol saati bulmak şansın yüzüne güleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kol saati kırmak yürek yakan biri haline geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir