AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kol saati görmek

Kahve falında pembe kol saati görmek

Kahve falında pembe kol saati görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe kol saati gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında pembe kol saati görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe saat takmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında pembe saat görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kadın kol saati görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saat hediye almak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek her geçen gün başarılarının artacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir kol saati almak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk kol saati görmek birikim yapılacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir