AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürbünlü silah görmek

Kahve falında dürbünlü silah görmek

Kahve falında dürbünlü silah görmek bereketli günler geçirileceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dürbünlü silah gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında dürbünlü silah görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında dürbünle izlemek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında dürbüne bakmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dürbün görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında dürbünle baktığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı dürbünü görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir