AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı dürbünü görmek

Kahve falında kapı dürbünü görmek

Kahve falında kapı dürbünü görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kariyerinde atılım yapacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı dürbünü gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı dürbünü görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında dürbüne bakmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında dürbün görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dürbünden bakmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işarettir.

Kahve falında dürbünlü silah görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dürbün almak falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir