AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürbün almak

Kahve falında dürbün almak

Kahve falında dürbün almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, şeytana uyacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dürbün almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında dürbünden bakmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında dürbünle izlemek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı dürbünü görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dürbün görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dürbün almak geri plana düşeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dürbünlü silah görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dürbüne bakmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir