AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürbünden bakmak

Kahve falında dürbünden bakmak

Kahve falında dürbünden bakmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dürbünden bakmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında dürbünden bakmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hacetinizin giderilmesine yorulur.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dürbünle bakmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dürbüne bakmak büyük ve güzel işler yapacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kapı dürbünü görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dürbünlü silah görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında dürbünle izlemek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında dürbün görmek hem de zengin biri olacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir